Černice mrazom sušené - lyofilizované 50g LifeLike | Raj zdravých a prírodných produktov - Naturaj.sk
Logo
Neviete si rady? Zavolajte :)
(PO - PIA, 8:00 - 18:00)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
13.05.2018
SKLADOVÉ ZÁSOBY
Vzhľadom na to, že spolupracujeme s kamenným obchodom Milika, ktorý je dodávateľom produktov do nášho e-shopu, môže dôjsť k tejto náhodnej situácii: ... čítať celé
30.01.2019
EXPEDÍCIA OBJEDNÁVOK
Objednávky prijaté do 8:45 počas pracovných dní, budú v prevažnej väčšine vybavené v ten istý deň v prípade, že Vami objednaný tovar bude skladom. Obj... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Získajte prehľad o novinkách

Náš sortiment je denne dopĺňaný o nové produkty. Stačí zadať váš e-mail a získate pravidelné informácie o našich novinkách. Ďakujeme za váš záujem.

 

  1. Úvod
  2. SUŠENÉ PLODY
  3. Ovocie
  4. Sušené mrazom - Lyofilizované
  5. Černice mrazom sušené - lyofilizované 50g LifeLike

Černice mrazom sušené - lyofilizované 50g LifeLike

100% černice, bez farbív, arómy a konzervačných prísad. ČO JE LYOFILIZOVANÉ OVOCIE? Lyofilizácia je proces sušenia ovocie mrazom . Ovocie je najskôr p... celý popis
Nie sme platcovia DPH
5,62 EUR
ks
Číslo produktu:N0215
EAN kód:8594190591087
Výrobca:Lifelike
Strážiť cenu / dostupnosť
Kompletné špecifikácie

100% černice, bez farbív, arómy a konzervačných prísad.

ČO JE LYOFILIZOVANÉ OVOCIE?

Lyofilizácia je proces sušenia ovocie mrazom . Ovocie je najskôr prudko zmrazené a následne sušené pri nižšom tlaku, kde sa voda z ovocia mení na paru a ovocia si tak zachováva svoju prirodzenú štruktúru, farbu, vôňu a predovšetkým nutričnú hodnotu vrátane všetkých vitamínov a minerálov obsiahnutých v čerstvom ovocí. Proste všetko, čo je v čerstvom ovocí nájdete aj v lyofilizovanom.

VÝHODY LYOFILIZOVANÉHO OVOCIA:

  • zachovanie chuťou
  • zachovanie vône
  • zachovanie prírodnej prirodzenej farby
  • zachovanie štruktúry
  • zachovanie nutričných hodnôt a vitamínov
  • zachovanie živín a minerálov
  • zachovanie energetickej hodnoty
  • neplatíte hmotnosť vody
  • 90% zníženie hmotnosti pri 100% zachovaní objemu
  • dlhá trvanlivosť pri správnom skladovaní

PROCES LYOFILIZÁCIE:

  • predčistenia a kontrola kvality
  • rýchle zmrazenie pri teplote, ktorá zodpovedá presnému kritickému bodu - pri tomto procese nedochádza k vytvoreniu ľadových kryštálov, ktoré porušujú bunkovej steny ovocie, čím ničí nutričný obsah, štruktúru, chuť, vôňu a farbu.
  • prvý pomalé sušenie vo vákuu - odstráni 95% vody a okrem iného dochádza aj k odstráneniu kyseliny octovej a alkoholu, ak sú v čerstvom ovocí obsiahnuté.
  • druhé sušenie - postupné zvyšovanie teploty a znižovanie vákua.
  • výsledkom je krehký, vysušený produkt s vlastnosťami čerstvého ovocia.

HISTÓRIA LYOFILIZACE:

  • objavená za II. svetovej vojny
  • vyvinutá ako technika uchovanie, ktorá umožnila stabilitu a životaschopnosť bez potreby chladu.
  • prvýkrát využité v medicíne k uchovaniu krvného séra.
Neprepásnite novinky, akcie a zľavy!
Overený e-shop
Kontaktujte nás :)
Jana Barzóová
(PO - PIA, 8:00 - 18:00)
Icons made by Smashicons from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk