MANITOBA MÚKA BIO 1kg ANTICO MOLINO ROSSO | Raj zdravých a prírodných produktov - Naturaj.sk
Logo
Neviete si rady? Zavolajte :)
(PO - PIA, 8:00 - 18:00)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
13.05.2018
SKLADOVÉ ZÁSOBY
Vzhľadom na to, že spolupracujeme s kamenným obchodom Milika, ktorý je dodávateľom produktov do nášho e-shopu, môže dôjsť k tejto náhodnej situácii: ... čítať celé
30.01.2019
EXPEDÍCIA OBJEDNÁVOK
Objednávky prijaté do 10:30 počas pracovných dní, budú v prevažnej väčšine vybavené v ten istý deň v prípade, že Vami objednaný tovar bude skladom. Ob... čítať celé
25.11.2018
DOPRAVA ZADARMO
Pri objednávke nad 60 € je doprava zadarmo pre územie SR. Platí pre dodacie služby Geis Parcel a Rozvoz Levice. Výber služby bude zvolený na zákla... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Získajte prehľad o novinkách

Náš sortiment je denne dopĺňaný o nové produkty. Stačí zadať váš e-mail a získate pravidelné informácie o našich novinkách. Ďakujeme za váš záujem.

 

 



 

  1. Úvod
  2. POTRAVINY
  3. Múky a Zmesi
  4. Múky
  5. MANITOBA MÚKA BIO 1kg ANTICO MOLINO ROSSO

MANITOBA MÚKA BIO 1kg ANTICO MOLINO ROSSO

Manitoba múka si v domácnosti kváskových žienok našla pevné miesto. Názov Manitoba je odvodený od domorodých obyvateľov kanadskej oblasti Manitoba. Tá... celý popis
Nie sme platcovia DPH
4,29 EUR
ks
Číslo produktu:N0259
Výrobca:ANTICO MOLINO ROSSO
Strážiť cenu / dostupnosť
Kompletné špecifikácie

Manitoba múka si v domácnosti kváskových žienok našla pevné miesto. Názov Manitoba je odvodený od domorodých obyvateľov kanadskej oblasti Manitoba. Táto múka je špeciálna v tom, že počas miesenia a pečenia vytvára veľké množstvo lepku. V Taliansku vďaka Manitobe vytvárajú typickú “silu cesta” a pečú legendárne croissanty či bagetky.

Tajomstvo múky spočíva vo vysokom percente nerozpustných proteínov, glutenínu a gliadínu (75%). Pri kontakte s vodou začne gliadín produkovať lepok. Lepok vytvorí pevnú, elastickú sieťku umožňujúcu stúpanie cesta a tvorenie “bubliniek” zodpovedajúcich za jemnosť, nadýchanosť cesta.

Múka Manitoba je jednou z hlavných ingrediencií pri výrobe špeciálneho chleba, pizze a celkovo pomalého kvasenia. Svoje využitie si našla pri špeciálnom pečení - Panettone, Pandoro, Colomba, Bomboloni. Manitobu sme si zamilovali pri pečení francúzskych bagiet Bageuette a indických Chapati. Biopotraviny eshop spolupracuje aj s uznávaným kuchárom p. Willmann, ktorý z múky vytvoril úžasnú kváskovú žemľu pre The CUT v Auparku v Bratislave.

Manitoba múka sa vyrába mletím pšenice Manitol v mlyne Antico Molino Rosso na základe našej objednávky, takže vám garantujeme maximálnu čerstvosť múky. Pšenica Manitol sa pestuje priamo v Taliansku a Nemecku. 

  • Použitie: Spracujte múku s kváskom. Nechajte kysnúť cca 18 - 20 hodín.
  • Zloženiepšeničná múka tip „0“*    *=BIO
  • Alergény: Obsahuje lepok. Môže obsahovať stopy sóje sezamu.
  • Hmotnosť: 1kg
  • Skladovanie: Skladujte na suchom a tmavom mieste.
  • Krajina pôvodu: poľnohospodárstvo EU (Taliansko a Nemecko) - má všetky organoleptické a kvalitatívne vlastnosti rovnaké ako originálna múka zo pšenice tipu Manitol vypestovaná v provincii Manitoba v Kanade.
  • Testovanie kvality múky: Každá šarža je dôkladne testovaná chemicky, makrobiologicky a pod.

 

Neprepásnite novinky, akcie a zľavy!
Overený E-shop
 



Kontaktujte nás :)
Jana Barzóová
(PO - PIA, 8:00 - 18:00)
Icons made by Smashicons from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.