PEKTIN CITRUSOVÝ 10G PROVITA | Raj zdravých a prírodných produktov - Naturaj.sk
Logo
Neviete si rady? Zavolajte :)
(PO - PIA, 8:00 - 18:00)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
13.05.2018
SKLADOVÉ ZÁSOBY
Vzhľadom na to, že spolupracujeme s kamenným obchodom Milika, ktorý je dodávateľom produktov do nášho e-shopu, môže dôjsť k tejto náhodnej situácii: ... čítať celé
30.01.2019
EXPEDÍCIA OBJEDNÁVOK
Objednávky prijaté do 10:30 počas pracovných dní, budú v prevažnej väčšine vybavené v ten istý deň v prípade, že Vami objednaný tovar bude skladom. Ob... čítať celé
25.11.2018
DOPRAVA ZADARMO
Pri objednávke nad 60 € je doprava zadarmo pre územie SR. Platí pre dodacie služby Geis Parcel a Rozvoz Levice. Výber služby bude zvolený na zákla... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Získajte prehľad o novinkách

Náš sortiment je denne dopĺňaný o nové produkty. Stačí zadať váš e-mail a získate pravidelné informácie o našich novinkách. Ďakujeme za váš záujem.

 

 



 

  1. Úvod
  2. POTRAVINY
  3. PEKTIN CITRUSOVÝ 10G PROVITA

PEKTIN CITRUSOVÝ 10G PROVITA

Zloženie: pektín citrusový. Krajina pôvodu: Taliansko. Skladovanie: Skladujte v suchu a chlade. Použitie: Citrusový pektín je využívaný vďaka svojim ž... celý popis
Nie sme platcovia DPH
0,89 EUR
ks
Číslo produktu:N2271
EAN kód:8594034783791
Výrobca:Provita
Strážiť cenu / dostupnosť
Kompletné špecifikácie

Zloženie: pektín citrusový.

Krajina pôvodu: Taliansko.

Skladovanie: Skladujte v suchu a chlade.

Použitie: Citrusový pektín je využívaný vďaka svojim želírujúcim vlastnostiam a zachovanie prirodzenej chuti ovocia pri príprave domácich marmelád, sirupov alebo želé.
Vyskúšajte si doma vyrobiť domací gumové cukríky.

Príprava marmelády: Pektín zmiešajte s cukrom v pomere 1: 4 a nechajte dôkladne rozpustiť v horúcej vode. Túto zmes vlejte do už povareného ovocie. Pridajte citrónovú šťavu alebo kyselinu citrónovú (ako konzervant), dôkladne premiešajte a povarte na požadovanú hustotu. Naplňte do pohárov a nechajte vychladnúť hore dnom. Po vychladnutí môžete ešte marmeládu zavariť.

Dávkovanie: 10 g pektínu na cca 1 kg ovocia.

TIP:
* Pektín vždy zmiešajte s cukrom. Ak by ste ho hodil samostatne, mohol by začať hrudkovatět.
* Čím je ovocie kyslejšie, tým viac obsahuje pektínu a vy ho môžete pridať menej.
* Požadovanú hustotu ľahko zistíte testom s vychladeným tanierikom. Kvapnite na neho trochu marmelády, nechajte vychladnúť a uvidíte konečnú konzistenciu.

 

Tovar zaradený v kategóriách
Neprepásnite novinky, akcie a zľavy!
Overený E-shop



Kontaktujte nás :)
Jana Barzóová
(PO - PIA, 8:00 - 18:00)
Icons made by Smashicons from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.