Zemiakové vločky 200g Provita | Raj zdravých a prírodných produktov - Naturaj.sk
Logo
Neviete si rady? Zavolajte :)
(PO - PIA, 8:00 - 18:00)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
13.05.2018
SKLADOVÉ ZÁSOBY
Vzhľadom na to, že spolupracujeme s kamenným obchodom Milika, ktorý je dodávateľom produktov do nášho e-shopu, môže dôjsť k tejto náhodnej situácii: ... čítať celé
30.01.2019
EXPEDÍCIA OBJEDNÁVOK
Objednávky prijaté do 8:45 počas pracovných dní, budú v prevažnej väčšine vybavené v ten istý deň v prípade, že Vami objednaný tovar bude skladom. Obj... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Získajte prehľad o novinkách

Náš sortiment je denne dopĺňaný o nové produkty. Stačí zadať váš e-mail a získate pravidelné informácie o našich novinkách. Ďakujeme za váš záujem.

 

  1. Úvod
  2. POTRAVINY
  3. Vločky a Müsli
  4. Zemiakové vločky 200g Provita

Zemiakové vločky 200g Provita

Zemiakové vločky sa získavajú z  varených zemiakov, ktoré sa rozmačkajú a následne sušia vo valcovej sušiarni. Zemiakové vločky sú takmer národným jed... celý popis
Nie sme platcovia DPH
1,09 EUR
Momentálne VYPREDANÉ
Číslo produktu:N1239
EAN kód:8588000816903
Výrobca:J. Vince
Strážiť cenu / dostupnosť
Kompletné špecifikácie

Zemiakové vločky sa získavajú z  varených zemiakov, ktoré sa rozmačkajú a následne sušia vo valcovej sušiarni. Zemiakové vločky sú takmer národným jedlom vo Fínsku, kde je dokážu pripraviť na mnoho spôsobov. Zemiakové vločky sú ľahko stráviteľné a majú pomerne nízky obsah vlákniny. Hlavným zdrojom energie z nich je škrob.

Zemiaky:

odvodňujú a prečisťujú telo – vynikajúce pre obličky

pozitívny vplyv na srdce

posilňujúci účinok na nervy

podporujú trávenie

posilňujú imunitný systém

odkysľujú organizmus

pomáhajú stabilizovať hladinu cukru v krvi

sú užitočným zdrojom vitamínu C

pomáhajú pri žalúdočnej a črevnej chrípke

Použitie: Sú perfektným pomocníkom pri príprave zemiakovej kaše, zemiakových šišiek, kroket, placiek, halušiek a zemiakových knedlí. Výborne s nimi ale zahustíte aj kapustu, polievky a omáčky a hodia sa aj miesto strúhanky na obaľovanie mäsa.


Návod na prípravu: pre zachovanie vitamínov, minerálov a enzýmov je vhodné zemiakové vločky zalievať vodou alebo mliekom o maximálnej teplote 50 °C. Doba namáčania je okolo 20 minút a vločky je potom potrebné skonzumovať do 3 hodín, pretože inak môžu skysnúť. Pre lepšiu stráviteľnosť je vhodné vločky pred podávaním rozmixovať. K dochuteniu a ľahšiemu uvoľňovaniu vitamínov sa odporúča k vločkám pridať kúsok masla alebo kvalitného oleja.

 

Výživové údaje na 100 g výrobku: energia: 1545 kJ / 363 kcal; Tuky: 0.3 g; z toho nasýtené 0 g; Sacharidy: 83.3 g; z toho cukry 6.2 g; Bielkoviny: 7.1 g; Soľ: 0.21 g; Vláknina: 5.8 g.

Krajina pôvodu: Slovenská republika

Hmotnosť: 200g

Neprepásnite novinky, akcie a zľavy!
Overený e-shop
Kontaktujte nás :)
Jana Barzóová
(PO - PIA, 8:00 - 18:00)
Icons made by Smashicons from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk