- Štítky blogu
- naturaj
- naturaj.sk
- sušené plody
- benefity sušeného ovocia
- sušené jablká
- sušené slivky
- výhody jedenia orechov
- výhody sušeného ovocia
- sušené ovocie
- prečo sa suší ovocie
- blog
- ovocie sušené mrazom
- lyofilizované
- lyofilizované ovocie
- sušený ananás
- sušená zelenina
- lyofilizácia
- orechy
- recepty
- bez cukru
- zdravá maskrta
- ako vytvoriť kvások
- benefity orechov
- pohronský ruskov mlyn
- rozkvas
- pšenično celozrnný chleba
- sušenie na slnku
- chlebík
- chleba
- aké ovocie sušíme
- pšenično celozrrný
- pšeničný
- celozrnný
- vytváranie kvásku
- recept
- hrozienka
- recept na kvások
- mrazom sušené
- ako sušíme ovocie
- ražná múka
- pohronský ruskov
- ražná celozrnná múka
- kváskovanie
- ošatka
- tvorba kvásku
- kvások
- quinoa
- sušenie v peciach
- antioxidanty
Náš sortiment je denne dopĺňaný o nové produkty. Stačí zadať váš e-mail a získate pravidelné informácie o našich novinkách. Ďakujeme za váš záujem.
MINI MRKVIČÁKY
V ceste nie je ani gram cukru – iba mrkva, múka, maslo. A ako plnka bio-ďzem Dida Boža figový s kúskami pomaranča, naozaj chutná kombinácia :)
MINI MRKVIČÁKY
Ingrediencie:
150g karotky – najemno nastrúhať
50g masla alebo rastlinného tuku /Alsan/
1/2 lyžičky bezfosfátového prášku do pečiva
kôra z bio citróna
240g Dida Boža džem
To je všetko. Ani vajíčko, ani mlieko, ani cukor.
Všetky suroviny zmiešame, vznikne kompaktné cesto, s ktorým sa dobre pracuje, je pružné a nelepivé.
Cesto vyvaľkáme na obdĺžnik, nakrájame na menšie štvorce či obdĺžniky a plníme lekvárom, v mojom prípade Dida boža džemom.
Pečieme asi 30 minút na 180 stupňoch.
